Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
ca ESEN

Blog

23 MAR

Repensar la casa dels nostres dies

El model de casa actual ja no dóna resposta a les nostres necessitats. Són dies excepcionals, dies d’estar a casa; de sobte, la vida s’atura i s’encaixa a la força entre 4 parets...
22 GEN

Impost de Successions a Catalunya

El passat dia, 16 de desembre de 2019, la Generalitat i els comuns van acordar una reforma tributària que afecta l'Impost de Successions, entre altres tributs.
07 OCT

Què és el Home Staging?

El concepte de Home Staging és una sèrie de tècniques que permeten realçar un habitatge i donar-li un aspecte més atractiu per als possibles compradors. Home Staging significa literalment, una “posada en escena” de l’habitatge.

05 SET

Nova Llei Hipotecària

L’aprovació de la nova llei hipotecària, que va entrar en vigor el passat 17 de juny, introdueix canvis importants en les garanties per als clients d’entitats bancàries que necessiten finançament en la seva compravenda.
17 JUL

Codi Civil de Catalunya Art. 621-49

El passat 1/01/2018 va entrar en vigor el Llibre VI del Codi Civil de Catalunya, que regula les obligacions i els contractes. Avui comentem l’article 621-49 referent a la compravenda amb finançament per un tercer, habitualment una entitat bancària.
12