Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
ca ESEN

U10 HABITATGES és un despatx immobiliari especialitzat en la gestió d’habitatges a Barcelona, compromès amb una atenció professional i de qualitat, que ofereix tota la informació necessària als seus clients perquè prenguin la millor decisió de compra o de venda.

_ALT

U10 HABITATGES neix amb la convicció que, en la compra i en la venda d’un habitatge, hi ha un component emocional molt important que cal protegir. Per això, el nostre interès principal és mantenir la IL·LUSIÓ dels nostres clients al llarg de tot el procés. Com a eina principal us oferim la nostra COMPLICITAT, amb un conjunt de serveis pensats per a fer senzill el vostre objectiu. I sempre, des dels valors que defineixen el nostre PAÍS.

Tenim més de 25 anys d’experiència en el sector immobiliari que ens han permès entendre que una decisió tan important com vendre o comprar un habitatge s’ha de fer amb el màxim d’informació i sense pressions. Per això, totes les valoracions i les visites als nostres habitatges es realitzen amb un tracte professional, respectuós i responsable.

Estem convençuts que el món immobiliari ha de fer un canvi en els valors predominants en la relació amb els seus clients i donar prioritat a la transparència, honestedat, empatia, complicitat, civisme i responsabilitat. És fonamental que els nostres clients contactin amb les empreses de gestió immobiliària amb la tranquil·litat que genera la confiança en la professionalitat dels seus responsables.

Som una empresa catalana, que defensa la normalització de l’ús del català en l’àmbit empresarial. Per això, la nostra llengua és l’habitual en les nostres comunicacions, contractes i relació amb els nostres clients.

Albert Pulido

Direcció Comercial

albert@u10.cat

Anna Rico

Sòcia fundadora i ànima del projecte

anna@u10.cat

Alexandra Fernàndez

Arquitecta tècnica

alexandra@u10.cat

OFFICE_ALT
TEAM2_ALT