Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
ca ESEN

Serveis

Pensant a oferir-vos tot allò que cal per a comprar amb seguretat, a U10 HABITATGES hem dissenyat els nostres serveis per a adaptar-los a les vostres necessitats concretes, prioritzant sempre la vostra satisfacció. Des de la valoració real de mercat per als venedors, fins a l’assessorament hipotecari per als compradors, incloent-hi l’acompanyament a Notaria per a tots els nostres clients. Tot està pensat per a fer-vos fàcil comprar o vendre.
Valoració de vivendes

Valoració d’Habitatges

El primer pas per a vendre un habitatge amb garanties és, sens dubte, disposar d’una valoració real del seu preu de mercat. No es tracta només de comparar la superfície amb la d’altres habitatges de la zona que estan en venda en aquest moment.

En una valoració real cal tenir en compte molts altres factors que fan del vostre habitatge quelcom exclusiu. Perquè no hi ha dos habitatges iguals, és fonamental que la valoració sigui la més acurada possible per tal d’evitar desenganys posteriors.

Per això, si voleu conèixer el valor real del vostre habitatge, contacteu amb nosaltres. Els nostres agents us atendran i posaran la seva experiència al vostre servei. Sense cost i sempre pensant en els vostres interessos.

Gestió d'hipoteques

Gestió d’Hipoteques


U10 HABITATGES disposa de contactes directes amb les principals entitats bancàries que ofereixen serveis hipotecaris.

Als nostres clients compradors us oferim la possibilitat d’acompanyar-vos en la gestió de la hipoteca perquè pugueu triar la més convenient. A les entitats amb les quals col·laborem disposareu d’orientació i atenció personalitzada per a la vostra tranquil·litat.

Poder comparar entre diverses opcions és un avantatge del qual tots els nostres clients poden gaudir.

Acompanyament a Notaria

Acompanyament a Notaria

La nostra supervisió i control de les operacions de compravenda també inclou acompanyar-vos en el moment més important.

La signatura davant de Notari acostuma a imaginar-se com un moment de nervis i tensions. Amb U10 HABITATGES al vostre costat tot canvia i es converteix en un moment emotiu i d’il·lusió. Perquè la nostra experiència en aquests moments és decisiva perquè tot sigui perfecte.

SERVICIOS_IMAGE5_ALT

Assessorament Legal

U10 HABITATGES disposa d’un bufet d’advocats que, a més de tutelar totes les operacions de compravenda per a la vostra seguretat, està a disposició dels nostres clients per a fer consultes puntuals sobre aspectes legals relacionats amb la compravenda en curs.

Tots els nostres habitatges disposen de la Nota Simple del Registre de la Propietat per a poder comprovar l’estat de les càrregues. Amb aquesta documentació, juntament amb les darreres actes de la Comunitat de Propietaris, la Inspecció Tècnica de l’Edifici (ITE) i la Cèdula d’Habitabilitat i Certificat Energètic, comercialitzem l’habitatge amb totes les garanties.

SERVICIOS_IMAGE6_ALT

Seguiment postvenda

Per a nosaltres, no tot s’acaba quan ja heu signat davant de Notari. U10 HABITATGES realitza un seguiment posterior a la compravenda per a garantir, per exemple, el canvi de titularitat de subministraments o la comunicació a l’administrador de la Comunitat de Veïns del canvi de propietari.

També verifiquem el compliment dels acords postvenda entre les dues parts. Perquè amb nosaltres no esteu mai sols.

Personal Shopper

Arquitectura

U10 HABITATGES disposa d'un servei d'assessorament en arquitectura, que us permetrà fer realitat les reformes que desitjeu en l'habitatge que heu comprat o fer millores si voleu vendre. També tramitem cèdules d'habitabilitat i certificats energètics.

SERVICIOS_IMAGE7_ALT

Estudi d'espais

A INSIDE, Espais Personalitzats SL, som especialistes en decoració i organització, ajudem als nostres clients a expressar i sentir la seva identitat a través dels espais que habiten. Intentem crear una coherència entre qui ets, què t'agrada i què t'emociona perquè trobis benestar i et sentis connectat amb tu i el teu espai.

Hem comprovat que moltes persones senten que els falta alguna cosa a casa seva, calidesa, tranquil·litat, pau, és per això que ens enfoquem a conèixer al client, i l'ajudem a connectar amb l'ordre, l'harmonia i la bellesa que el seu espai requereix.

Contacta amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-te