Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
ca ESEN
Tornar

Experiències de venedor. Què has d'esperar d'un expert immobiliari?

18-03-2020
Experiències de venedor. Què has d'esperar d'un expert immobiliari?
En l’anterior article sobre experiències de comprador us explicàvem com la situació del sector immobiliari afecta el procés de compra d’un habitatge. En el cas de la venda, aquesta situació és més delicada perquè la vostra propietat és un dels objectius principals de tots els agents del sector, amb la pressió que això suposa.

Per això, heu de saber que, quan preneu la decisió de vendre el vostre habitatge, un dels factors principals per tenir èxit és conèixer el seu valor de mercat. Perquè cap comprador s’interessa per un habitatge sobrevalorat. Per tant, una de les claus per vendre és disposar d’una valoració fiable del preu real del vostre pis. Hi ha altres elements importants a tenir en compte, que resumim a continuació, explicant-vos quina és l’experiència de vendre amb U10 HABITATGES:
  1. Com dèiem abans, la valoració d’un habitatge és el primer factor clau per poder vendre. Per això, amb nosaltres disposeu d’experts en la venda d’habitatges a la vostra zona, que coneixen amb detall el preu real del moment.
  2. Com a propietaris, us assignem un professional únic, responsable del vostre habitatge. Això us permet tenir una comunicació fluida i molt personal, amb informació detallada al moment sobre la gestió del vostre pis.
  3. La publicació d’un habitatge és un dels elements fonamentals si volem tenir èxit. U10 HABITATGES disposa d’un fotògraf professional expert en immobles que captarà els aspectes essencials del vostre habitatge.
  4. Per a la vostra tranquil·litat, abans de posar l’habitatge en venda, el nostre departament jurídic supervisa tota la documentació. Així, assegurem a totes les parts que la venda pot fer-se sense problemes.
  5. En la nostra relació no trobareu mai condicions estranyes o fora de l’ètica professional. Els nostres contractes i clàusules de gestió són clares i senzilles.
  6. Pensant en la vostra comoditat, si l’habitatge que voleu vendre és el vostre domicili habitual, agrupem les visites un dia a la setmana i només fem visites de veritables compradors interessats, donant prioritat a l’eficàcia en la gestió de venda. Després de fer les visites, us informem en persona de les opinions dels clients.
  7. Quan trobem el comprador del vostre habitatge, nosaltres ens encarreguem de tot. Us informem de tots els detalls de l’operació i ens assegurem que responen a les vostres expectatives.
  8. Finalment, U10 HABITATGES supervisa tots els detalls del procés de venda fins al final i sempre estem disponibles quan ho necessiteu.
Descobreix una nova manera de vendre el teu pis.
Benvinguts a U10 HABITATGES.

Si necessiteu més informació o desitges fer alguna consulta, clica aquíEscrit per: Albert Pulido