Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
ca ESEN

10 RAONS PER A CONFIAR EN U10 HABITATGES

Tenim més de 25 anys d’experiència en el sector immobiliari que ens han permès entendre que una decisió tan important com vendre un habitatge s’ha de fer amb el màxim d’informació i sense pressions. Per això, totes les valoracions als vostres habitatges es realitzen amb un tracte professional, respectuós i responsable. Però, per si encara teniu dubtes, us convidem a consultar les 10 RAONS PER A CONFIAR EN U10 HABITATGES.
01
01/10

VOSALTRES SOU EL MÉS IMPORTANT

Els nostres clients són la nostra prioritat. Invertim en relacions a llarg termini, oferint-vos el nostre assessorament al llarg del temps a mesura que les vostres necessitats i preferències canvien i es desenvolupen. Serem al vostre costat si voleu comprar, vendre o invertir, amb seguretat i confiança. Us escoltem, ens impliquem i us acompanyem en tot el procés.

02
02/10

LA IMPORTÀNCIA DE SER INDEPENDENT

U10 HABITATGES no forma part de cap grup inversor ni és una franquícia. Treballem defensant els interessos dels nostres clients fins a aconseguir un tracte favorable per a totes les parts. Per això, podeu confiar en els nostres consells i recomanacions per comprar o vendre.

03
03/10

ELS NOSTRES VALORS

U10 HABITATGES és una empresa catalana en la seva essència i en els seus valors. En el nostre tracte trobareu transparència, cordialitat, complicitat, il•lusió i eficàcia. Per aquest motiu, a tots els nostres clients els oferim un tracte responsable i sense pressions. Només així, podreu prendre sempre la millor decisió.

04
04/10

LA SEGURETAT I LA CONFIANÇA

En una decisió tan important, la seguretat és un valor necessari. Tots els nostres habitatges estan verificats documentalment abans d’entrar en el procés de comercialització. El nostre Departament de Signatures supervisa, fins a la signatura davant de Notari, que totes les càrregues, les possibles derrames futures o despeses pendents de pagament estiguin controlades, així com la resta de documentació, per a la vostra tranquil•litat.

05
05/10

LA PROFESSIONALITAT ÉS UNA GARANTIA

Quan decidim comprar o vendre confiem tenir al costat un bon professional que ens ajudi a prendre les millors decisions. U10 HABITATGES disposa dels més experts assessors immobiliaris. Gràcies a la seva àmplia experiència, són els assessors ideals, no només per a oferir-vos els millors consells des d’un punt de vista econòmic,sinó per resoldre els dubtes sobre com enfocar el vostre projecte.

06
06/10

DEFENSEM ELS BONS ACORDS

Estem convençuts que, en una compravenda, totes les parts han d’estar satisfetes amb l’acord final. Per això, promovem la participació de venedors i compradors en el tracte, facilitant l’intercanvi d’informació entre les parts. La vostra felicitat en un moment tan important com la signatura davant de Notari és el nostre èxit. Perquè un tracte just és el millor dels tractes.

07
07/10

LA TRANSPARÈNCIA COM A REFERENT

En la nostra relació no trobareu mai condicions estranyes o fora de l’ètica professional. Els nostres contractes i les nostres clàusules de gestió són clares i senzilles. Perquè la confiança és el nostre objectiu principal en el tracte amb vosaltres.

08
08/10

LA TRANQUIL•LITAT

U10 HABITATGES supervisa tots els detalls del procés perquè vosaltres només penseu en allò que us fa il•lusió. Perquè sempre estarem disponibles quan ho necessiteu per a la vostra tranquil•litat.

09
09/10

SERVEIS GLOBALS FETS A MIDA

Hem dissenyat els nostres serveis pensant en les vostres necessitats concretes, prioritzant sempre la vostra satisfacció. Des de la valoració real de mercat per als venedors, fins a l’assessorament hipotecari per als compradors, incloent-hi l’acompanyament a Notaria per a tots els nostres clients. Tot està pensat per a fer-vos fàcil comprar o vendre.

10
10/10

EL NOSTRE COMPROMÍS

U10 HABITATGES practica entre els seus treballadors una gestió del temps que permet conciliar la vida familiar i laboral. Aquest equilibri és fonamental per a poder construir una plantilla estable i sòlida i així facilitar als nostres clients un servei permanent d’atenció qualificat. 

Vull una valoració gratuïta del meu habitatge.